53 من 81 الحدائق
A geometric white villa in the beautiful city of Geneva. The vegetation has been designed to be in contrast with a rigorous house, with a wide variety of flowers and bushes, playing with different shapes and sizes of shrubs, and with extremely natural areas thanks to the use of cover plants and undergrowth.The verticality of the cypress trees, which resumes the forms of the villa, the mirror fountain and the modern and geometric pergola, which covers the relaxation area on the back of the house, tie these two worlds together.The borders have been reinforced with the florid vegetation, developed over several heights, which isolates the villa from the nearby ones.We have also designed a rectangular indoor swimming pool, which can be enjoyed every season of the year.


Share on